Vágólapra másolva!
A Barcelonától január 28-án menesztett Louis van Gaal szívesen váltaná Jean Tiganát az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulham kispadján.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Mohamed Al Fayed, a londoni klub elnöke március 26-án közölte, hogy nem hosszabbítják meg a francia vezetőedző szerződését, helyére fiatal, brit szakembert keresnek. A holland tréner "bejelentkezése" azonban várhatóan elgondolkodtatja az egyiptomi milliárdost.

Tigana 2000 júliusában vette át az akkor még másodosztályú együttes irányítását, és rögtön feljuttatta a legjobbak közé. A Premiershipben azonban nem tudott komoly eredményt elérni a csapata, s jelenleg is csak a 13. a tabellán.

Van Gaal nagy reményekkel kezdte tavaly nyáron második barcelonai pályafutását, de a Bajnokok Ligájában aratott sorozatos győzelmek sem tudták megmenteni, miután a bajnokságban kiábrándítóan szerepelt a katalán együttes: a holland tréner kirúgásakor 12. volt a tabellán, és csak három ponttal szerzett többet, mint az akkori legjobb kieső, az Espanyol. Azóta a 9. helyig kapaszkodott fel az FC Barcelona, s szerdán a BL-elődöntő első meccsén - megőrizve veretlenségét - 1-1-et játszott a Juventus vendégeként.