Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga rájátszásában immár nagyobb a tét, hat csapat a felsőházban bajnoki címért, ugyanennyien - az alsóházban - a kiesés elkerüléséért harcolnak. A várt izgalmak egyelőre elmaradtak, a felsőházban két meccsen gól sem született, míg a Fradi inkább küzdelmes, mint színvonalas meccsen verte az MTK-t. A legtöbb játékost a bajnok ZTE ellen sikeres Videoton delegálta válogatottunkba, míg ezúttal három légiós is behívót kapott, ketten Skandináviából, egy játékos pedig Németországból.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Rabóczki Balázs (FC Köbenhavn): A Svédországból Dániába költöző magyar kapus csapata első győzelmét aratta tavasszal, s mivel a Bröndby csak ikszelt, az első helyezett Köbenhavn előnye immár hat pont a táblázaton. Az Esbjerg elleni 1-0-s győzelem után a szurkolók Rabóczkit válaszották a meccs legjobbjának.

Salamon Miklós (Győr): A Győr védője megbízhatóan dirigálta együttese védelmét Debrecenben, így megérdemelten szerzett pontot a zöld-fehér egylet a felsőházi, vidéki derbin.

Kuttor Attila (Siófok): A meglepetésre felsőházi tagságot kivívó Balaton-partiak nem túl eseménydús meccset vívtak a Megyeri-úton az Újpesttel, s a döntetlennek bizonyára a vendégek örülnek jobban. A Siófok védelmét, mint mindig, ezúttal is Kuttor vezényelte, dolgát hiba nélkül tette.

Kóczián Ferenc (Videoton): A tavasszal - Bicskei Bertalan irányítása óta - szinte szárnyaló Fehérvár most a bajnok Zalaegerszeget leckéztette meg, Koplárovicsék semlegesítését Kóczián Ferenc, védőtársaival együtt, megfelelően ellátta.

Lengyel bent tarthatja a Dunaferrt/sport/magyarfoci/20030414lengyel.htmlLecserélték az edzői stábot Kispesten/sport/magyarfoci/20030413lecsereltek.htmlLehet magyar focistából világsztár?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26844

Duró József (Dorog, Kispest): Az egykori válogatott középpályás szombaton az NB II-es Dorog színeiben még játékosként szerepelt (a Vác ellen 3-1-re megnyert találkozó 70. percében lecserélték), majd Kispesten újra lehetőséget kapott: Kovács Attila "mindenható" menedzser őt nevezte ki a menesztett Őze Tibor helyett a Borsodi Liga utolsó helyezettjénél a gárda új vezetőedzőjévé.

Tóth Norbert (Videoton): A technikás balszélső sokat hozzátett a fehérvári bajnokveréshez, a többszörös válogatott, szőke hajú játékos szép cselek és hosszú szóló után szerzett gyönyörű gólt.

Megyesi László (Békéscsaba): A bal lábas játékos "edzőbuktatóan jól" játszott a Kispest ellen, mesterhármasával elévülhetetlen érdemeket szerzett a viharsarkiak diadalában. A 3-1-es sikerrel a Békéscsaba elmozdult az utolsó helyről, épp a Honvédot maga mögé utasítva.

Lengyel Ferenc (Dunaferr): A télen anyagi csődbe jutott és azóta jobbára juniorkorú játékosokkal szereplő Dunaferr tavasszal meglepően sikeresen gyűjtögeti a pontokat, elsősorban a veterán Lengyel Ferencnek köszönhetően. A rutinos középpályás a hét végén megint fontos gólt szerzett, ezúttal Sopronban fejelt pontot érő találatot.

Dárdai Pál (Hertha): A több mint egy félidőn át tíz emberrel játszó Hertha a magyar középpályás góljával győzött a kiesés ellen küzdő Bochum ellen, és a negyedik helyre lépett előre a Bundesligában.

Korsós Attila (Videoton): A közelmúltban még válogatott csatár csak csereként jutott szóhoz a bajnok ZTE elleni alsóházi rangadón, ám Korsósnak 28 perc elég volt ahhoz, hogy bebiztosítsa a Vidi 2-0-s győzelmét - a 81. percben Terjék passza után volt eredményes.

Leandro (FTC): A fiatal brazil csatár elsősorban az első félidőben nyújtott emlékezeteset az örökrangadón, az ő nevéhez fűződik a Fradi vezető gólja is. Leandro egyre inkább kezd kihagyhatatlanná válni a zöld-fehérek kezdőjéből.

Békéscsabán bukott, sereghajtó a Kispest/sport/magyarfoci/20030412bekescsaban.htmlTíz emberrel nyert a Fradi az örökrangadón/sport/magyarfoci/20030411tizemberrel.html

Kovács Péter (Tromsö): Az egykor a finn Hakában remeklő csatár tavaly igazolt az akkor még másodosztályú norvég Tromsö együtteséhez. A gárda a hét végén mutatkozott be a norvég első osztályban, mindjárt győzelemmel, és Kovács-góllal: a Tromsö az Aalesund otthonában nyert 3-2-re, honfitársunk 2-1-es hazai vezetésnél volt eredményes.