Vágólapra másolva!
Ha a játékról nem is, Komjáti András kirohanásáról mindenképp emlékezetes marad a múlt hét végi Sopron-Dunaferr NB I-es bajnoki mérkőzés. 

A 69. percben Lengyel révén egy vitatható góllal egyenlített a vendégcsapat, ami után a partjelző vagy kezezést, vagy lest jelzett, ám Kassai játékvezető felülbírálta, és megadta a találatot. Komjáti András, a Sopron edzője ekkor berohant a pályára, és hevesen gesztikulálva magyarázott a játékvezetőnek, aki a lelátóra küldte a szakvezetőt.

- Gondolom, videóról visszanézte az estet. Most hogy látja a történteket? - kérdeztük a soproniak edzőjét a Dunaferr egyenlítő góljával kapcsolatban.
- Nem egyértelmű a dolog, de ami biztos: a partjelző jelzett. Nem kizárt, hogy a szabadrúgásnál közvetlenül a kapusunk előtt álló Lengyelt látta lesen. Ő közvetlenül Farkas Balázs előtt állt, míg, ahogy láttam, a sorfalunk alapvonalhoz közelebbi tagja is vagy másfél, két méterre volt a vonaltól.

Lengyel bent tarthatja a Dunaferrt/sport/magyarfoci/20030414lengyel.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu

- Emiatt borult ki?
- Inkább azért, mert a játékvezető tökéletesen semmibe vette segítője jelzését, aki pedig jó fél percig lengette a zászlaját. Régóta vagyok a szakmában, ilyenkor azért a vezetőbíró ki szokott menni a partjelzőhöz megkérdezni, mi is történt. A gólt ezután is megadhatja, de lehet, hogy ez esetben nem szabadulnak így el az indulatok, nem veszítem el ennyire a fejemet. Nyilván lesz folytatása az ügynek, nekem az első ilyen esetem volt, s elviszem a balhét.

Botár László

Komjáti kiborult/sport/magyarfoci/20030412bekescsaban.html?pIdx=1