Vágólapra másolva!
Duró József, a Kispest vadonatúj szakmai tanácsadója, aki teljes körű felelősséggel vezeti a piros-feketék szakmai stábját, hiába akarta pályaedzőnek egykori játékostársát és barátját, Bücs Zsoltot, a terv meghiúsult.

"Valóban szerettem volna Bücs Zsolttal együtt dolgozni, hiszen emberileg és szakmai kérdésekben is sok mindenben egyetértünk, ráadásul tökéletesen megbízom benne. Sajnos nem jött össze az elképzelés, pedig nagyon is el tudtam volna képzelni őt a szakmai stábban" - mondta szűkszavúan az esetről Duró József.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Duró Józsival mindenben megállapodtunk, s ami a legkellemetlenebb az egészben, hogy jelenlegi csapatomnál, a Kistarcsánál be is jelentettem, hogy a jövőben is számíthatnak rám, ugyanakkor párhuzamosan elvállalom a kispesti felkérést is, mivel az időmbe belefér" - nyilatkozta az [origo]-nak Bücs Zsolt. "Kistarcsán nagyon rendesek voltak, beleegyeztek a kispesti szerepvállalásomba. Egyébként rendelkezem az élvonalhoz szükséges edzői papírokkal, továbbá azt is megbeszéltem Duróval, hogy nem a bójákat rakosgattam volna ide-oda a pályán, hanem külön csapatrészekkel foglalkoznék. Ezért is lepett meg, amikor hétfőn este kaptam egy telefont, mégsem én kellek a szűkebb szakmai stábba."

Duró a hét futballmagyarjai közt/sport/magyarfoci/20030414ahet1.html

Információnk szerint Bücs azért nem kellett a KHFC-nek, mert inkább a klubhoz eddig hűséges Szurgent Lajos megtartását szorgalmazta Kovács Attila menedzser. Duróval mellesleg a bajnokság végéig szerződtek Kispesten, ám amennyiben a "Durci" becenévre hallgató egykori válogatott balhátvédnek sikerül benn tartania a csapatot az NB I-ben, további két évig lehet a piros-feketék szakmai főnöke.

Bánki József