Vágólapra másolva!
Az FTC Rt. elindította ingyenes elektronikus levelező rendszerét, a Fradi Mailt, így szerdától bármelyik szurkolónak lehet "fradista" e-mail címe. Azok az érdeklődők, akik szeretnék a szolgáltatást igénybe venni, megtehetik ezt a Ferencváros hivatalos oldalán.
Forrás: ORIGO
Gera próbálhatta ki először az új szolgáltatást

A szolgáltatás érdekessége, hogy nem csupán egyfajta e-mail cím választható egy névhez, hanem fokozatosan bővül majd azoknak a domaineknek a neve, melyekre bárki regisztrálhat mailcímet magának.

Az FTC.hu internetes shop, a Fradi TV, a Fradi MKB VISA kártya, a 100% FRADI színes hetilap és a Fradi Sör után egyébként ez már a hatodik olyan újítás a Ferencvárosnál, amelyre korábban még nem volt példa a hazai labdarúgócsapatokat működtető vállalkozások körében. A szolgáltatást április 16-án 11 óra után pár perccel Gera Zoltán indította útjára.

A válogatott csatár rögtön három e-mail címet is választott magának az FTC.hu ingyenes és bárki által hozzáférhető levelező rendszerén, és lefoglalta a [email protected], a [email protected], és a [email protected] regisztrációs lehetőségeket.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900Az FTC hivatalos honlapjahttp://www.ftc.hu

Gera üdvözlő levelet is írt a jelentkezőknek, melyet mostantól automatikusan megkap minden olyan felhasználó, aki regisztrál magának fradista e-mail címet. Gera Zoltán mint első felhasználó azt is elmondta, hogy miért ezt a három e-mail címet választotta: "Azt hiszem, a [email protected] címet nem kell magyaráznom, a [email protected] és a [email protected] címeket pedig az indokolta, hogy gyakran szoktam használni a firkálok és piszkálok kifejezéseket, melyeket a cselezésre, illetve a gólszerzésre szoktam érteni."