Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille a hírek szerint a Barcelonában csak tartaléknak számító Philippe Christanvallal szeretné pótolni a nyáron minden bizonnyal távozó Daniel van Buytent. Az Aston Villánál kölcsönben szereplő Joey Gudjonsson szívesen maradna a birminghami klubnál.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Rangers FC a Motherwell szélsőjét, Jamie McFaddent szemelte ki. A Rangersben futballozó holland támadót, Michael Molst, akinek a nyáron lejár a szerződése, az FC Utrecht szeretné hazacsábítani.

A Parma védőjét, Daniele Bonerát a Juventus mellett a Middlesbrough és a Tottenham is szeretné leigazolni. A Lazio Jaap Stamért cserébe Marco di Vaiót szeretné megkapni a Juventustól.

A Manchester Unitedet a Celta Vigo argentin kapusával, Pablo Cavalleróval hozták kapcsolatba. A Tottenham legújabb kiszemeltje a csatárfronton a harmadosztályú Peterborough támadója, Leon McKenzie, aki a Division 2-ben vezeti a góllövőlistát.

A Bordeaux portugál támadója, Pedro Pauleta kijelentette, hogy 2004 nyarán elhagyja a klubot, és nagy valószínűséggel hazatér Portugáliába.