Vágólapra másolva!
Általános meglepetésre nem vett részt a Bayern München labdarúgócsapatának partiján Oliver Kahn. A világbajnoki ezüstérmes kapus ugyanis nem tudott arról, hogy a Wolfsburgban elért 2-0-s győzelem után megünnepli a bajnoki címet az együttes.

A vezetők a vasárnapi bajnokiról hazatérőben a buszon jelentették be, hogy egy müncheni étteremben lesz az összejövetel. Kahn azonban fejhallgatót viselt, zenét hallgatott, így nem hallotta az információt. Később hiába hívták mobiltelefonján, az ki volt kapcsolva. Kiderült, hogy barátjával egy másik étteremben vacsorázott.

Kahn a közelmúltban azzal került a bulvárlapok címoldalára, hogy egy 21 éves pincérnővel megcsalta akkor még állapotos feleségét, Simonét. Az asszony egy hónapja egészséges fiúgyermeknek adott életet, ennek ellenére úgy hírlett, hogy elválnak. A múlt héten azonban a Bayern csapatkapitánya visszatért családjához.

A müncheniek négy fordulóval a bajnokság vége előtt 13 pont előnnyel vezetik a tabellát. A Bundesliga történetében eddig csak egyszer volt arra példa, hogy egy csapat ilyen hamar megszerezze a bajnoki címet: 1973-ban szintén a bajoroknak sikerült ez a bravúr.