Vágólapra másolva!
Az AS Roma elnöke, Franco Sensi hivatalosan is elismerte, hogy bejelentkezett az Ajax Amsterdam svéd csatáráért, Zlatan Ibrahimovicért, és a pletykák szerint a Farkasok a Middlesbrough-ban légióskodó Massimo Maccaronét is kiszemelték.

A Chelsea középpályása, Jody Morris, akinek a nyáron lejár a szerződése a londoniaknál, kijelentette: elképzelhető, hogy a nyáron egy külföldi klubhoz igazol.

A brazil Cruzeiro válogatott védőjét, Luizaót a Real Madrid mellett az Olympique Marseille is csábítja. A Chievo Verona szeretné kölcsönvenni a japán Kashima Antlers játékosát, Janagiszava Acusit.

A Leeds United középpályása, Nick Barmby a szezon végén visszatérhet egykori klubjához, az Evertonoz, mégpedig teljesen ingyen. Az Anderlecht belga válogatott középpályását, Walter Baseggiót mindkét milánói klub csábítja.

Az Aston Villa bal oldali középpályása, Gareth Barry iránt a Tottenham érdeklődik. A Manchester City a másodosztályú Ipswich Town ír válogatott középpályását, Matt Hollandot akarja megszerezni, cserébe két focistát is felajánlott. A Sunderland középhátvédjéért, Jody Craddockért a Charlton Athletic a hírek szerint 1,75 millió fontot ajánlott.