Vágólapra másolva!
Az Arsenal francia középpályása, Patrick Vieira kijelentette, nyáron nem hagyja el az Ágyúsokat. A londoni klub tárgyal még a másik franciával, Robert Piresszel is, akit akár a Liverpool is szívesen látna. A Tottenham elküldi Sheringhamet, Glenn Hoddle vezetőedző az ausztrál Mark Vidukát (Leeds) akarja helyette.

Az Arsenal francia középpályása, Patrick Vieira kijelentette: a híresztelésekkel ellentétben nem hagyja el az Ágyúsokat A Liverpool figyelemmel kíséri a klub és a másik francia középpályás, Robert Pires közötti tárgyalásokat, és ha a játékos nem tud megegyezni, szívesen látnák őt az Anfield Roadon.

A horvát Dinamo Zagrebnél kölcsönben lévő Bosko Balaban a nyáron minden bizonnyal visszatér az angol Aston Villához.

A Tottenham Hotspur mestere, Glenn Hoddle a Leeds ausztrál támadóját, Mark Vidukát jelölte meg első számú kiszemeltjének a nyárra - a veterán csatárnak, Teddy Sheringhamnek ugyanis nem ajánlanak új szerződést.

A Málaga kapusát, Pedro Contrerast a portugál Benfica csábítja. A Valencia állítólag a Middlesbrough középpályását, Jonathan Greeninget figyeli.

Az AS Roma a hírek szerint a másodosztályú Bari belga válogatott kapusát, Nicolas Gillet-t szeretné leigazolni, míg a Lazio a hírek szerint szívesen elcserélné csatárát, Bernardo Corradit a római Vincenzo Montellával.

Az argentin Lanús chilei középpályása, Eros Pérez a következő szezonban a görög Skoda Xanthiban folytatja pályafutását. A Schalke 04 baloldali középpályása, Jörg Böhme 2006-ig meghosszabbította szerződését. A Hertha BSC brazil támadója, Alex Alves szívesen hazatérne, és az Atlético Mineiro be is jelentkezett érte.