Vágólapra másolva!
Hatalmas meglepetésre a BL-elődöntős Real Madrid nem tudott nyerni a kiesés ellen harcoló Recreativo Huelva otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. A Deportivo La Coruna viszont győzött Malagán, és ezzel átvette a vezetést.

A múlt héten Raúl kivételével a legjobb(nak mondott) összeállításában szenvedte el története egyik legsúlyosabb vereségét a Mallorcától az - akkor még - éllovas Real Madrid, ezúttal azonban Ronaldót, Raúlt, Zidane-t és Figót nélkülözve hullajtott el két pontot a királyi gárda, ami könnyen a bajnoki címébe kerülhet. A Deportivo La Coruna ugyanis most sem hibázott, két góllal nyert a Malaga otthonában, és ezzel megelőzte Hierróékat. Vasárnap a Real Sociedad is megteheti ugyanezt, amennyiben győzni tud Mallorcán.

A Real szokásos kezdőcsapatból Casillas, Salgado, Roberto Carlos, Hierro, Makelele jutott szóhoz, de Guti, Minambres, McManaman, Tote, Morientes, valamint a csereként pályára lépő Portillo, Flavio és Solari is kiváló futballistának számít. Ennek ellenére Vicente del Bosque biztosan megkapja majd, hogy a Juventus elleni szerdai BL-selejtezőre koncentrálva eltaktikázta a meccset, hiszen a hiányzó sztárok közül egyedül Ronaldo sérülése tűnik súlyosnak, Figo, Zidane és a vakbélműtéten átesett Raúl a hírek szerint pályára léphet Torinóban.

Primera Division, 33. forduló:
Recreativo Huelva - Real Madrid 0-0

Atletico Madrid - Deportivo Alavés 0-1 (0-0)
gól: Ilie (55.)

Athletic Bilbao - Valladolid 0-0

Espanyol - Osasuna 0-0

Malaga - Deportivo La Coruna 0-2 (0-1)
gól: Silva (13.), Scanoli (74.)