Vágólapra másolva!
A Hansa Rostock svéd középpályása, Markus Lantz 2005-ig meghosszabbította szerződését a német klubnál. Az RCD Espanyol olasz védője, Moreno Torricelli újabb egy évre írt alá a barcelonaiakhoz.

A Blackburn Rovers visszautasította a Birmingham City ajánlatát középpályásáért, David Dunnért. A Middlesbrough vezetősége a hírek szerint azon dolgozik, hogy a klub megszerezze Rivaldót a Milantól.

Az Arsenal felvette a kapcsolatot a Milannal a kapus Cristiano Abbiati leigazolása ügyében. A PSV Eindhoven 19 esztendős szélsőjét, Arjen Robbent a Milan, a Real Madrid és a Manchester United is megkörnyékezte.

Az Atlético Madrid a Real Valladolid középpályását, Fernando Salest szemelte ki. A Bolton Wanderers a Juventus fiatal uruguayi játékosát, Rubén Oliverát szeretné kölcsönvenni.

A PSV Eindhoven szerb támadóját, Mateja Kezmant az AC Milan és az AS Roma is le akarja igazolni. A spanyol Marca szerint a Barcelona holland támadója, Patrick Kluivert iránt többek között a Real Madrid is érdeklődik.

A Tottenham a hírek szerint bejelentkezett az Arsenal francia cserekapusáért, Guillaume Warmuzért. A francia Stade Rennes védőjét, Julien Escudét a Manchester United mellett az Ajax Amsterdam is szeretné megszerezni.

A Paris Saint-Germain hivatalosan is elismerte, hogy az Auxerre szélsője, Olivier Kapo is a kiszemeltjei között van. A párizsiak kívánságlistáján a szerb Crvena zvezda válogatott védője, Goran Vidic, valamint Benoit Pedretti és Mickael Essien is szerepel.

A Monaco argentin játékmesterét, Marcelo Gallardót a Marseille szeretné leigazolni. Az olasz élvonalból kiesett Torino leigazolta a belga Standard Liége középpályását, Johan Walemet, aki korábban megfordult az Udinesében és a Parmában is.