Vágólapra másolva!
Eleve szó volt arról, hogy a nyári kölcsönadási szerződése lejárta után Végh Zoltán Székesfehérvárról visszatér az MTK-hoz, Hajdu Attila súlyos sérülése után ez azonban már szinte biztos. Ráadásul Végh, aki az elmúlt szezonban a Videoton kapuját védte, még két évig érvényes szerződéssel rendelkezik a fővárosi kék-fehéreknél.

"Innen-onnan én is hallottam, hogy visszatérek a kék-fehérekhez, ám ezt hivatalosan velem még senki sem közölte. Tény, kétéves szerződés köt az MTK-hoz, s már korábban is rebesgették Fehérváron, hogy valószínűleg a fővárosiak visszarendelnek. Ugyanakkor szeretném elmondani, hogy nagyon sajnálom Hajdu Attilát, s ezúton kívánok neki minél előbbi gyógyulást" - mondta az érintett, Végh Zoltán.

Fülöp Ferenc, az MTK klubigazgatója az [origo] érdeklődésére a következőket nyilatkozta: "Már korábban is felmerült Végh Zoltán visszahozatala, már csak azért is, mert a mi játékosunk, s csak kölcsönben szerepelt a Videotonnál. Hajdu Attila sajnálatos sérülése után mindenképpen szükségünk lesz a kapusra, s hamarosan felvesszük vele, valamint a Videoton vezetőivel is a kapcsolatot."

Bánki József