Vágólapra másolva!
A hírek szerint a Parma japán középpályása, Nakata Hidetosi közel áll ahhoz, hogy a Chelsea-hez igazoljon, a londoniak állítólag tízmillió fontot fizetnének érte az olaszoknak.

A Sporting Lisboa érdeklődik a Newcastle United skót védője, Stephen Caldwell iránt. A Charlton Athletic védőjét, Chris Powellt a Fulham és a Portsmouth is szeretné megszerezni - a játékos ingyen igazolható, mivel szerződése lejárt.

A Leeds ausztrál középpályása, Harry Kewell a Manchester United mellett az Arsenalt és a Real Madridot is érdekli. Az Arsenal egyébként a Real Madrid támadója, Guti iránt is érdeklődik, az Ágyúsok nyolcmillió fontot kínálnak a focistáért.

A skót Rangers a hírek szerint akár másfélmillió fontért leigazolhatja a Sporting Lisboa brazil támadóját, Mario Jardelt. Az argentin River Plate középpályását, Andrés D'Alessandrót az Internazionale és a Juventus mellett a Liverpool is kinézte magának.

A friss francia bajnok Olympique Lyon két legújabb kiszemeltje a Valencia jobbhátvédje, Anthony Reveillere, illetve csatára, John Carew. Az Atlético Madrid kapusát, Estebant a Deportivo környékezte meg, őt a madridiak a másodosztályú Tenerife portásával, Sergio Aragonesesszel pótolhatják. A Villarreal a Boca Juniors középpályását, Sebastián Battagliát szeretné megszerezni.

A brazil Sáviónak a Sevilla tett ajánlatot, a játékosnak jelenleg nincs klubja, így ingyen igazolható. A Real Betis egyik kiszemeltje a Valladolid középpályása, Marcos, a másik pedig a Sunderland norvég támadója, Tore-Andre Flo. Az Espanyol felvette a kapcsolatot a Racing Santander belga hálóőrével, Erwin Lemmensszel.