Vágólapra másolva!
Egyes angol sajtóértesülések szerint a Manchester United szóban megegyezett a Barcelonával David Beckham eladásáról, a középpályás vételára harmincmillió font lehet. A Vörös Ördögök egyébként érdeklődnek a Real Sociedad játékmestere, Xabi Alonso iránt.

Az Arsenal egyik kiszemeltje a Valencia argentin középhátvédje, Roberto Ayala. A Valencia a hírek szerint 42 millió eurót ajánlott az Atlético Madridnak Fernando Torresért, de a klub érdeklődik a Girondins Bordeaux-ban futballozó portugál Pedro Pauleta iránta is - utóbbi játékosért a PSG is bejelentkezett. A madridiak egyébként szeretnék megtartani a jelenleg az AC Milantól kölcsönben szereplő argentin védőt, Fabrizio Coloccinit.

Az AC Milan dán védője, Martin Laursen szívesen igazolna a Tottenham Hotspurhöz. A Bayern München élénken érdeklődik az argentin Boca Juniors játékmestere, Carlos Alberto Tévez iránt, a focista vételára tízmillió euró lehet.

A Hamburger SV teszteli a Stuttgart belarusz középpályásának, Alekszander Hlebnek az öccsét, Vjacseszlav Hlebet. A hamburgiak egyébként már megszerezték a másik városi együttestől, az FC St. Paulitól az utánpótlás-válogatott Alexander Meiert.

A Juventus állítólag közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Paris Saint-Germain argentin védőjét, Gabriel Heinzét. A Lazio szívesen visszacsábítaná egykori támadóját, Giuseppe Signorit, aki nem hosszabbított szerződést a Bolognánál.