Vágólapra másolva!
Újabb két kapussal vette fel a kapcsolatot az Arsenal labdarúgócsapata. Az angolok - akik nem hosszabbították meg szerződését a ManCityhez tartó David Seamannek - bejelentkeztek a portugál Boavista hálóőréért, Ricardóért, de lehet, a Valenciával ütik nyélbe a Wiltord-Canizares cserét.

A spanyol élvonalból kiestt Deportivo Alavés bejelentette, hogy a szezon végeztével felbontja a veterán védő, Abelardo szerződését. A Manchester City megszerezte az Arsenal veterán portását, David Seamant, illetve a Bayertn München védőjét, Michael Tarnatot.

Az olasz másodosztályban szereplő Cagliari szeretné hazacsábítani a Chelsea támasóját, Gianfranco Zolát. A Premier League-be frissen feljutott Portsmouth leigazolta a holland Vitesse szerb védőjét, Dejan Sztefanovicot, és megtette ajánlatát az Ipswichnek az ír válogatott Matt Hollandért.

A hírek szerint az Arsenal Sylvain Wiltordot ajánlotta fel a Valenciának, cserébe Santiago Canizaresért, igaz az Ágyúsok a portugál Boavista hálóőréért, Ricardóért is bejelentkeztek.

A Middlesbrough állítólag megkezdte a tárgyalásokat a Barcelonával Marc Overmarsszal kapcsolatban. A Sporting Lisboa közel áll ahhoz, hogy leigazolja az Internazionale paraguayi védőjét, Carlos Gamarrát.

Az 1860 München megszerezte a Rosenborg finn védőjét, Janne Saarinent, a Hansa Rostock legújabb szerzeménye pedig a Werder Bremen namíbiai légiósa, Razundara Tjikuzu.

A Valencia a Mallorcával tárgyal annak érdekében, hogy leigazolja a kameruni támadót, Samuel Eto'ót. A Serie A-ból kiesett Atalanta francia középpályása, Ousmane Dabo távozni szeretne Bergamóból, és a Tottenham, illetve a Blackburn be is jelentkezett érte.

A Manchester United svéd játékosmegfigyelője, Tommy Söderström elismerte, hogy a Vörös Ördögök érdeklődnek a Djurgarden válogatott középpályása, Kim Källström iránt.

A Wolfsburg horvát támadója, Tomislav Maric két évvel meghosszabbította szerződését a Farkasoknál, míg a Villarreal argentin védője, Rodolfo Arruabarrena 2007-ig írt alá klubjánál. A belga bajnok FC Bruges leigazolta a cseh Sigma Olomouc védőjét, David Rozehnált.