Vágólapra másolva!
Az Internazionale paraguayi védője, Carlos Gamarra kijelentette: távozni szeretne a milánóiaktól, mert kevés játéklehetőséget kap. A Real Betis a Bayrern München brazil támadóját, Giovane Élbert szeretné megszerezni.

Az Olympique Lyon brazil támadóját, Sonny Andersont a Galatasaray szemelte ki. A Valencia a hírek szerint 37 millió eurót ajánlott a Juventusnak a francia csatárért, David Trézéguet-ért. A Real Madrid állítólag hajlandó lenne Luis Figót felajánlani a Manchester Unitednek David Beckhamért cserébe.

Az angol lapok értesülései szerint az Arsenal tízmillió fontot plusz Sylvain Wiltordot adná a torinóiak kapusáért, Gianluigi Buffonért. A Mallorca támadóját, Carlost a Sevilla szeretné megszerezni. A Villarreal brazil váloagtott jobbhátvédje, Belletti szerepel az Olympique Lyon kívánságlistáján.

A Fulham holland portása, Edwin van der Sar elárulta, hogy szeretné elhagyni a londoni klubot. Az Athletic Bilbao középpályása, Bittor Alkiza a szezon végeztével biztosan távozik a baszk egyesülettől.

A Tottenham Hotspur állítólag hajlandó lenne 12 millió eurót is kifizetni a Mallorcában futballozó, de a Deportivo játékosának számító uruguayi csatárért, Walter Pandianiért. A Leicester City viszont kijelentette, hogy túl soknak tartják azt a 2,5 millió fontot, amit a Brighton kér csatáráért, Bobby Zamoráért.

A spanyol lapok szerint a Real Madrid megegyezett a Real Sociedaddal arról, hogy a válogatott középpályás, Xabi Alonso a királyi gárdában folytatja pályafutását - de csak 2004-től.