Vágólapra másolva!
Szinte biztosra vehető, hogy Horváth Ferenc távozik Újpestről. A csatárt, aki Kovács Zoltán után a második legtöbb gólt szerezte az idényben a Megyeri úton, elsősorban magas fizetése miatt szeretné eladni a lila-fehér klub.

Jelenlegi helyzetéről és ajánlatairól Horváth Ferenc a következőket mondta: "Itthonról még nem kaptam ajánlatokat, külföldön viszont akadnak lehetőségeim. Egyelőre azonban én sem tudom, milyen csapatokról van szó, hiszen jeleztem a menedzsereimnek, csak akkor mondják meg az érdeklődő klubok nevét, ha konkrétumokkal is szolgálnak."

"Egyébként az ügyeimet az egykori svéd válogatott, Thomas Brolin nevével fémjelzett menedzseriroda végzi, s mint elmondták, két-három csapat is szívesen leigazolna. Erre meg azt feleltem, előbb az Újpesttel kell tárgyalniuk, hiszen jövő júniusig a Megyeri útra köt a szerződésem. Amennyiben a lilákkal sikerül megegyezni és továbbra is fenntartják az ajánlatukat, természetesen azonnal leülünk tárgyalni. Itt azonban még nem tartunk, sőt egyelőre azt sem tudom, hogy a június 19-én esedékes szezonnyitó újpesti edzésre egyáltalán mennem kell-e, avagy sem."

Bánki József