Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspurtól távozó veterán csatárért, Teddy Sheringhamért a Charlton Athletic is bejelentkezett. A Blackburn Rovers a német harmadosztályú Stuttgarter Kickers portását, az amerikai David Yeldellt igazolja le.

A Rosenborg megszerezte a norvég Torjus Hansént az Arminia Bielefeldtől. A Kaiserslautern védője, Harry Koch a másodosztályú Eintracht Trierbe igazolt.

A Southampton kiszemeltje a Lyon francia csatára, Tony Vairelles. A Real Madrid támadóját, Fernando Morientest a Málaga is kiszemelte magának. A Girondins Bordeaux portugál támadójáért, Pedro Pauletáért a Villarreal és a Real Betis is bejelentkezett.

A Benfica szeretné hazacsábítani a Paris Saint-Germain portugál középpályását, Hugo Lealt. A Juventus Marcelo Salast ajánlotta fel cserébe a PSG-nek Gabriel Heinzéért. A VfB Stuttgart román támadóját, Viorel Ganeát az Olympiakosz és az Eintracht Frankfurt is csábítja, a stuttgartiak viszont a Bordeaux orosz középpályását, Alekszej Szmertyint, illetve a bolgár válogatott Georgi Csilikovot szemelték ki.

A Panathinaikosz a Bundesligából kiesett Nürnberg lengyel játékosát, Jacek Krzynoweket figyeli. A Leverkusen a Schalke 04 támadójával, Victor Agalival tárgyal. Az Energie Cottbus bosnyák csatára, Marko Topic a Hannover felé kacsintgat. A Bastia portását, Nicolas Penneteau-t az Everton és a Stade Rennes is meg akarja szerezni.