Vágólapra másolva!
Szeiler József, az FTC Rt. vezérigazgatója a múlt heti sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a jövőben nem kívánnak szerződést hosszabbítani a bajnoki címet nyert juniorcsapat szakvezetőivel, Vépi Péterrel és Ebedli Zoltánnal. Helyükre Keller Józsefet szeretnék kinevezni, azonban apró szépséghibája az ügynek, hogy utóbbival ez ügyben nem egyeztettek.

A 37 évesen is még aktívan futballozó Keller ugyanis egyszerűen nem akarja elfoglalni az ősfradisták helyét. A tavasszal több alkalommal is remek produkcióval kirukkoló balhátvéd Ebedlivel korábban még egy csapatban szerepelt, míg Vépi edzője is volt a Fradinál. Természetesen Keller a jövőben szívesen edzősködne kedvenc klubjánál, ám kijelentette: egy évet még játszani szeretne.

Információnk szerint a junior együttes élére ezek után Somodi Lászlót nevezik ki, aki eddig erőnléti edzőként segítette Garami József szakmai munkáját, és a sérült labdarúgók rehabilitációs felkészítésében segédkezett.

Visszatérve Kellerre, ő az elmúlt szezonban játékos státusza mellett pályaedzőként is tevékenykedett Garami-mester mellett, s meglehet, a továbbiakban is megmarad a kettős szerepköre.

Bánki József