Vágólapra másolva!
A Southampton legfőbb kiszemeltje a következő szezonra a svéd válogatott középályás, Kim Källström. A skót Rangers holland támadója, Michael Mols visszautasította a klub ajánlatát, így szerződése lejártával ingyen igazolhatóvá vált.

A Charlton Athletic megegyezett a másodosztályú Ipswich Townnal az ír válogatott középpályás, Matt Holland leigazolásáról, így már csak a focistával kell tárgyalnia. A Perugia brazil játékosáért, Zé Mariáért az AS Roma és a Lazio is bejelentkezett. A Chievo Verona középpályása, Simone Perrotta közel áll ahhoz, hogy a Parmába igazoljon. A Serie A-ból kiesett Atalanta középpályása, Cristiano Doni az élvonalba frissen feljutott Sampdoriába tart. A Bayer Leverkusen a Paris Saint-Germain védőjét, Mauricio Pochettinót szeretné megszerezni.

Az Internazionale két, Olaszországban futballozó brazil játékost szemelt ki: a jobb szélre a chievós Lucianót, a bal oldalra pedig a laziós Césart. A Valencia a hírek szerint Mistát ajánlotta fel az FC Sevillának cserébe az andalúziaiak támadójáért, Reyesért.

A Benfica szélsőjét, Miguelt a Newcastle, a Tottenham és a Liverpool is kinézte magának. A Guingamp támadója, Didier Drogba megegyezett az Olympique Marseille-jel, így már csak a két klubnak kell egyezségre jutnia.

Az Ajax norvég védőjének, André Bergdölmónak az ügynöke szerint védence iránt több angol klub is érdeklődik. A Blackburn Rovers hivatalosan is ajánlatot tett a az ecuadori Carlos Tenorióért, aki jelenleg Szaúd-Arábiában légióskodik.

A Real Madrid játékosa, Guti kijelentette: amennyiben David Beckhamet valóban leigazolja a királyi gárda, akkor ő távozni szeretne Madridból. A Perugia a Koönföderációs-kupán szeretné tüzetesebben megfigyelni a japán csatárt, Macui Daiszukét.