Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille csatárát, Cyril Chapuist az Aston Villa és a Newcastle United is kiszemelte magának. Az FC Basel irányítója, Hakan Yakin megegyezett az Atlético Madriddal. Az Atlético egyébként a Bilbao védője, Aitor Ocio iránt is érdeklődik.

A Brescia spanyol középpályása, Josep Guardiola mégis folytathatja pályafutását, és a Leeds United szívesen leigazolná.

A Celtic védőjét, Stephen Crainey-t a Leicester és a Sunderland is meg akarja szerezni. Az Udinese chilei középpályása, David Pizarro iránt a Liverpool is érdeklődik.

Az argentin Argentinos Juniors 17 éves középpályására, Lucas Rodrigo Bigliára az Ajax és az AC Milan is felfigyelt. Az Empoli olasz válogatott támadója, Antonio di Natale 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A Racing Santander szélsőjét, Pedro Munitist a Celta Vigo szemelte ki. Az 1860 München leigazolta a másodosztályú Wakcer Burghausen kapusát, Matthias Küfnert. Az FC Nantes védőjét, Nicolas Laspalles-t a Birmingham Cityvel és az Ipswich Townnal is kapcsolatba hozták.

Az Aston Villa norvég középpályása, Öyvind Leonhardsen elutasította a klub ajánlatát, és elhagyja a birminghamieket. Az Empoli hivatalosan is megtette ajánlatát a svéd Djurgardensnek a válogatott Kim Källströmért.

A legutóbbi szezonban a Nice-nél kölcsönben szerepelt csatár, Kaba Diawara legszívesebben Angliában folytatná pályafutását. A Middlesbrough szeretné visszacsábítani az Atlético Madridtól a brazil Emersont, aki korábban már futballozott a Boróban.