Vágólapra másolva!
A korábbi hírekkel ellentétben a Charlton Athletic védője, Chris Powell mégis marad a klubnál, mivel egy évvel meghosszabbította szerződését, a londoniak fiatal középpályása, Paul Konchesky viszont átadólistára került.

A PSG brazilja, Ronaldinho iránt a Newcastle United is érdeklődik. A Real Madrid angol középpályása, Steve McManaman a Manchester Cityvel áll kapcsolatban.

Az Everton bejelentkezett a Bastia kapusáért, Nicolas Penneteau-ért. A Manchester City csatára, Darren Huckerby a Celtic kívánságlistáján szerepel, a Rangers viszont már meg is szerezte az FC Porto szélsőjét, Nuno Capuchót.

Az olasz másodosztályú Palermo érdeklődik az angol Middlesbrough-ban légióskodó Massimo Maccarone iránt. Az FC Porto megszerezte a városi rivális Boavista utánpótlás-válogatott támadóját, José Bosingwát.

A Barcelona legújabb kiszemeltje az AS Roma brazil középpályása, Émerson. Az argentin Independiente védője, Diego Milito a Lazio mellett az Atlético Madrid kiszemeltjei között is ott van. Francia lapértesülések szerint az Auxerre szenegáli középpályása, Khalilou Fadiga mindenben megegyezett a PSG-vel.

A Hamburger SV leigazolta a Bundesligából kiesett 1. FC Nürnberg cseh középpályását, David Jarolímot. A Deportivo válogatott középpályása, Sergio iránt több angol klub is érdeklődik, de a Depor még mindig tartozik a focista korábbi csapatának, az Espanyolnál, ami megakadályozhatja a transzfert.

Roberto Baggio kijelentette, hogy a híresztelésekkel ellentétben valószínűleg marad a Bresciában. A francia EA Guingamp leigazolta a svájci bajnok Grashopper-Club válogatott középpályását, Ricardo Cabanast.