Vágólapra másolva!
Komoly vesesérülése és műtétje után az MTK nem ajánlott szerződést kapusának, Hajdu Attilának, ám a kék-fehér klubnál engedélyezték számára az edzéslehetőséget. Persze csak a teljes felépülését követően, ami augusztusra várható.
Pesszimista szavazás

Olvasóink nagy része szerint (2236 fő, 50.1%) csapataink - MTK, FTC, DVSC - már a nemzetközi kupasoroza-tok selejtezőiben elvéreznek.

A szavazás eredménye:
2. Valaki megéri a tavaszt (1124 21.2%)
3. MTK BL-t, Fradi UEFA-kupát nyer (745 16.7%)
4. Loki-Fradi UEFA-döntő (357 8%)



Az MTK indoklása szerint a szakmai stáb a Videotontól visszatért Végh Zoltán, továbbá Szántai Levente és Erdélyi Miklós személyében kialakította a kapuskeretet, s nem akarnak hasonló korú hálóőröket - vagyis Hajdut és Véghet - versenyeztetni.

"Jóllehet nem erre a döntésre számítottam, azért valahol érzem az erkölcsi támogatást a klub vezetőinek a részéről. Amennyiben minden leletem negatív lesz, két hét múlva elkezdhetem az edzéseket, ám teljes értékű munkát csak augusztus végén végezhetek. Ez azt jelenti, hogy októberre nyerhetem vissza a formámat, akkor akár csapatot is kereshetek magamnak, s mivel ugye nincs szerződésem, ingyen távozhatok. Remélem, az MTK-nál épülök fel teljesen, ott, ahol megsérültem, ebben az esetben pedig elmondhatom, minden jó, ha a vége jó."

Bánki József