Vágólapra másolva!
A Tottenham megszerezte az FC Porto támadóját, Hélder Postigát, akinek a vételára 6,25 millió font volt. A Real Madrid angol középpályását, Steve McManamant a Manchester City vagy az Everton szerezheti meg. A Bolton Wanderers spanyol középhátvédje, Iván Campo elhagyta a klubot, mivel lejárt a kölcsönszerződése, és visszatért a Real Madridhoz.

A Real Sociedad középpályása, Igor Gabilondo 2007-ig meghosszabbította szerződését. Az Aston Villa lemondott arról, hogy megtartsa a Real Betistől kölcsönkapott izlandi középpályást, Joey Gudjonssont.

A Blackburn Rovers középpályását, David Dunnt három angol klub is le akarja igazolni, az érdeklődők között ott van a Birmingham City is. Alaposan belehúzott a Sampdoria: a Serie A-ba frissen feljutott genovai egyesület a japán Janagiszava és Doni után megszerezte az AC Parmától Aimo Dianát, valamint a Juventustól Cristiano Zenonit.

A Lazio állítólag megegyezett az Udinesével arról, hogy David Pizarro és Martin Jörgensen és a rómaiakhoz igazol, akik cserébe Fabio Liveranit és Lucas Castromant adnák.

A Liverpool válogatott támadóját, Emile Heskeyt az Olympique Lyon akarja megszerezni, de a Vörösök legalább 11 millió fontot kérnek a csatárért. A Chelsea kétmillió fontot ajánlott a Charlton Athletic középpályásáért, Paul Koncheskyért.

A paraguayi portás, José Luis Chilavert azt állítja, hogy a Bolton Wanderers szeretné őt leigazolni. A Barcelona állítólag a Benficának kölcsönadott brazil csatárt, Geovannit ajánlotta fel a Cruzeirónak Juan Pablo Sorínért cserébe.