Vágólapra másolva!
Jorge Valdano, a Real Madrid labdarúgócsapatának igazgatója cáfolta a Cadena Cope rádióállomás értesülését, miszerint Raúl a Manchester Unitedhez szerződik. Beckham után viszont újabb játékos jöhet a fővárosiakhoz, a hírek szerint ugyanis a spanyol bajnok már megtalálta a 35 éves Fernando Hierro utódját a mindössze 21 éves Philippe Mexes személyében.

Alighogy elhangzott a Radio Cope nevű spanyol rádióállomás adásában, hogy Raúl Gonzalez két évre a Manchester Unitedhez szerződik, azonnal megjelent a cáfolat is a Marca és az AS, a két madridi - ámde országos terjesztésű - spanyol sportnapilap honlapján, méghozzá Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója, valamint Ginés Carvajal, Raúl ügynöke szájából.

Valdano azon melegében irodájába hívatta Carvajalt, s egyértelműen és félreérthetetlenül megerősítette: a Real Madrid vezetőségének nem áll szándékában semmiféle ajánlatot elfogadni a Manchester United részéről, amely Raúl átigazolására vonatkozna. Ellenkezőleg: a 29-szeres spanyol bajnok mindaddig soraiban akarja tudni Raúlt, amíg a gárda csapatkapitánya - hiszen Hierro távozásával ő örökli meg a karszalagot - be nem fejezi játékospályafutását.

"A klubvezetés el akarta oszlatni azokat a pletykákat, amelyek Raúllal kapcsolatban szárnyra kaptak, ezért hívatott Valdano" - nyilatkozta Carvajal. "Florentino Pérez azon a véleményen van, hogy védencem nélkül elképzelhetetlen a Real Madrid összeállítása."