Vágólapra másolva!
Jorge Valdanónak, a Real Madrid sportigazgatójának cáfolata ellenére könnyen elképzelhető, hogy Raúlnak mégis távoznia kell a spanyol labdarúgócsapattól, s helyére 30 millió fontért a Liverpool csatára, Michael Owen kerülne.

Két rádióadó csütörtökön közölte, hogy a 26 éves spanyol világsztár a Manchester Unitedhez szerződik két évre, s ez lenne a David Beckhamet és Carlos Queiroz trénert Madridba "repítő" tranzakció zárófejezete. Több órával később Valdano elhatárolódott ettől a hírtől, de pénteken újabb, Owent is érintő információt hoztak nyilvánosságra az angol lapok.

Meg nem erősített hírek szerint Florentino Perez madridi klubelnököt alaposan feldühítette, hogy Raúl bírálattal illette Vicente del Bosque vezetőedző és Fernando Hierro csapatkapitány hétfői eltávolítását.

"Ha akarsz, akkor huszonnégy órán belül távozhatsz. Még akkor is, ha a kérőd csak a kivásárlási árad felét akarná kifizetni. Könnyen pótolhatlak Michael Owennel" - írta az egyik újság Perezt jelölve meg az idézett mondatok gazdájaként.