Vágólapra másolva!
A Juventus megszerezte a Brescia ghánai középpályását, Stephen Appiah-t, akiért a torinóiak Emiliano Morettit és Manuele Blasit adták cserébe a Parmának, amely Appiah játékjogát birtokolta. A Newcastle szeretné elhappolni a Tottenham elől a West Ham francia csatárát, Frédéric Kanoutét.

A Charlton Athletic kiszemeltje a görög Panathinaikosz ciprusi csatára, Jannisz Okkasz. A Real Madrid vezetősége kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén hajlandóak megválni argentin középpályásuktól, Esteban Cambiassótól.

A Parma japán középpályását, Nakata Hidetosit a Marseille mellett a Chelsea és a Leeds is kiszemelte. A Barcelona holland középpályása, Philipp Cocu újabb egy évvel meghosszabbította szerződését, Juan Román Riquelméért pedig az Atlético Madrid jelentkezett be.

A Valencia megszerezte a mindössze 18 esztendős, hatalmas tehetségnek tartott francia csatárt, Mohamed Lamine Sissokót az Auxerre-től. A Wolfsburg legújabb kiszemeltje a belga RAEC Mons támadója, Cédric Roussel.

A Real Madrid új mestere, Carlos Queiroz állítólag szeretné magával vinni John O"Shea-t a Manchester Unitedtből. A veterán angol támadó, Teddy Sheringham a napokban aláírhat a Portsmouthhoz.

A Milan a hírek szerint megtette ajánlatát Jaap Stamért a Laziónak: e szerint tízmillió euró mellett még kölcsönadnák a rómaiaknak a Martin Laursen, Roque Júnior, Fabricio Coloccini trióból egy játékost. Más források szerint viszont Stam tízmillió euróért az Arsenalba igazolhat.

Az Ágyúsok legújabb kiszemeltje a kapusposztra a török Besiktas kolumbiai válogatott portása, Óscar Córdoba. A Blackburn felvette a kapcsolatot a Monaco belga védőjével, Philippe Léonarddal.