Vágólapra másolva!
Szerb légióssal erősített a Győr labdarúgócsapata: az ETO három évre szerződtette a Zeleznik középpályását, Aranitovicet. Siófokon sikerült szóban megegyezni nyolc játékossal, de közülük Daniel Usvatot a román első osztályba feljutó Nagyvárad szeretné megszerezni. A Videotonnál ghánai kapus próbál szerencsét.

Újabb légióst szerződtetett a Győri ETO FC labdarúgócsapata. A szerb-montenegrói Jovo Aranitovic hároméves szerződést írt alá, a baloldali középpályás korábban a Zeleznik együttesében játszott. Szerdától négy új próbajátékos is készül a csapattal, közülük az egyik az a Jovan Drobnjak, aki tavaly még a Dunaferrben szerepelt.

Békéscsabán Zankarlo Simunicot és Kovács Bélát marasztalná a klubvezetés, közben újabb próbajátékosok érkeznek. Az egyik a cseh Bohemians Praha 28 esztendős kapusa, Simon Dávid, míg Nagyszombatról a 27 esztendős középpályás, Balla Béla érkezett a Viharsarokba.

Siófokon a klubvezetés szóban már megállapodott Csernyánszkival, Lászlóval, Kuttorral, Kovács Péterrel, Sipekivel, Soóssal, Filipoviccsal és Usvattal - igaz, utóbbit nagyon csábítja az élvonalba tizenkét év után visszakerült román Nagyváradi FC is. Siófokon készül az újpesti Móri és Illyés, Schultz, valamint Grósz távozik. Az edzői posztra három név merült fel, úgy hírlik, a Keszei, Mihalecz, Csertői hármasból kerül ki a befutó

Nem lesz a Debrecen játékosa a Hévízről érkezett brazil csatár, Fred és a pápai Mogyoródi Gábor, akiket napokig tesztelt Szentes Lázár. A Videoton ghánai kapust tesztel, a 31 éves Ibrahim Dossey tavaly a román FC Brasov játékosa volt.

Az Újpestnél két román játékos próbál szerencsét, a csatár Viktor Jakob a National Bucuresti, míg a balszélső Rauca Krisztián a Ploiestitől érkezett a Megyeri útra. Hazatért portugáliából Vayer Gábor (Santa Clara) is, az egykori ETO-játékos után a hírek szerint a Pécs érdeklődik.