Vágólapra másolva!
Noha a korzikai Bastia és a belga Genk együttese is érdeklődött iránta, mégis úgy tűnik, hogy Dragóner Attila, a Ferencváros védője Törökországban folytatja pályafutását. A Ferencvárostól távozó centerhalf ugyanis nagyon közel van a megegyezéshez a török élvonal újoncával, a Caykur Rizespor vezetőivel, akik hároméves szerződést kínáltak neki.

A Rizespor vezetőedzője egyébként az a Hikmet Karaman, akinek csapata, a Kocaelispor tavaly ősszel éppen a Fradi ellen játszott UEFA-kupa-selejtezőt, és a tréner ezen a két mérkőzésen figyelt fel a magyar védőre.

Mint a Ferencváros honlapjáról kiderült, a Fenerbahce is érdeklődött Dragóner iránt, ám Rifki Soysal, a Rizespor menedzserigazgatója konkrét szerződést kínált a hátvédnek.

A 21-szeres válogatott védő cáfolta az UEFA honlapjának értesülését, s egyelőre nem kötött szerződést a török bajnokság újoncával: "Nehéz döntés előtt állok, s még más menedzserekkel és klubokkal is tárgyalok. A törökök azt szeretnék, ha szombatig válaszolnék, s ez nekem is megfelel. Kedvező ajánlatot kaptam tőlük, ha igent mondanék, akkor a jövő héten csatlakozhatnék az edzőtáborozó együtteshez" - nyilatkozott az MTI-nek a védő. "Elhoztam magammal a törökök ajánlatát, s azt ügyvédem segítségével lefordíttatom. Egy-két ponton még finomítanunk kell."

Bánki József