Vágólapra másolva!
Az Arseal holland támadóját, Dennis Bergkampot a görög Panathinaikosz és a portugál Sporting Lisboa is szeretné megszerezni. A Manchester City bejelentkezett az Ajax tunéziai védőjéért, Hatem Trabelsziért. Az Arsenal próbajátékra hívta a mindössze 17 esztendős ausztrál védőt, Jacob Timpanót, akit a Real Madrid is csábít.

A Chelsea spanyol középpályása, Enrique de Lucas visszatért Hispániába, mégpedig a másodosztályba kiesett Alavésbe.

A Barcelona francia védője, Philippe Christanval elmondta, hogy legszívesebben Angliában folytatná pályafutását, a hírek szerint a Chelsea és a Newcastle United is érdeklődik iránta.

A Mallorca kameruni csatárát, Samuel Eto'ót az AS Roma is kiszemelte magának. A Blackburn Rovers a hírek szerint elfogadta a Birmingham City ajánlatát David Dunnért. A Leeds United kiszemeltjei között az Everton kínai középpályása, Li Tie is ott van.

A Premiershipbe frissen feljutott Portsmouth a holland kapust, Harald Wapenaart akarja leigazolni. A Juventus állítólag 14 millió eurót ajánlott a Bayer Leverkusennek azért, hogy a gyógyszergyáriak brazil középhátvédje, Lúcio 2004-től az övék legyen. A Valencia 15 millió eurót plusz Kily Gonzálezt ajánlotta fel a Deportivónak Roy Makaayért.

A Depor első új szerzeménye a Sporting Lisboa fiatal szélsője, Ricardo Quaresma lehet. A Villarreal CF két kiszemeltje a PSG argentin védője, Mauricio Pochettino, illetve az Espanyol középpályása, Roger.

Az 1860 München közel áll ahhoz, hogy leigazolja az FC Bruges belga válogatott védőjét, Philippe Clementet. Az SC Freiburg leigazolta a Hamburger SV libanoni középpályását, Roda Antart. Az SC Bastia középpályása, Michael Essien végül mégis a Lyont választotta a PSG helyett.

A Stade Rennes védőjét, Grégory Paisley-t az Aston Villa környékezte meg. A Real Betis a Deportivo csatárát, Diego Tristánt szeretné leigazolni. A Lazio leigazolta a másodosztályú Bari védőjét, Duccio Innocentit.