Vágólapra másolva!
Nem sok idejük maradt a nyaralásra a Lombard FC Haladás futballistáinak, hiszen az NB I/B-s bajnokság befejezése után egy héttel már megkezdték a felkészülést az élvonalbeli szereplésre. Détári Lajos, a hajdani világválogatott középpályás, a szombathelyiek jelenlegi szakvezetője szerint akár már a bajnokság is elkezdődhetne.

"A jelek szerint profi labdarúgónk vannak, aki 70-80 százalékos állapotban érkeztek vissza a szabadságról, igaz, egy hét alatt nem is szabad túlzottan leereszteni. Új játékosaink Tóth Iván és Szabó Zoltán Százhalombattáról, Seper és Zöld Bükről, Horváth Róbert Sopronból, valamint Dubecz Kispestről. Szeretnénk még egy védőt és egy csatárt szerződtetni, amennyiben ez sikerül, a jövő héten véglegesíthetjük a keretünket, és felőlünk akár kezdődhetne is a bajnokság" - nyilatkozta az egykori világválogatott labdarúgó.

"Persze, a frissen igazoltak beépítéséhez a csapatba sok edzőmeccsre lesz szükségünk, ezzel azonban nem lehet gond, mivel nyolc találkozót is lekötöttünk a bajnoki rajtig. Az edzéseken jó a hangulat, amit befolyásol, hogy ilyenkor nem kell klasszikus alapozást végezni, hanem minél előbb formába hozni a játékosokat és a csapatrészek mozgását összehangolni" - vélekedett Détári.

Bánki József