Vágólapra másolva!
A Telesport információja szerint ügyes húzással próbálja megoldani az élvonalbeli labdarúgó-mérkőzések rendőri biztosítását a Magyar Labdarúgó Liga, és a találkozókat ingyenesen tekinthetnék meg a szurkolók.

A Telesport információja szerint a Magyar Labdarúgó Liga a rendőrséghez fordult beadványával, amely szerint a 2003-2004-es élvonalbeli bajnokság összes, azaz 192 mérkőzését szurkolói békedemonstrációnak nyilvánítaná, így azt a rendőrségnek - a gyülekezési törvény értelmében - ingyen kellene biztosítania.

A tervezet értelmében a találkozókat ingyen tekinthetnék meg a nézők. Mivel a nézőszám már annyira megcsappant, hogy a jegyeladásból származó bevétel nem fedezi a rendőri költségeket, lehet, még pozitívan is jönnének ki a klubok a kezdeményezésből. A levelet már postázta a Liga, a címzett Dr. Hatala József dandártábornok, az ORFK közbiztonsági főigazgatója, aki a Telesport érdeklődésére sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta a hírt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közben jelezte, idén is megrendezi a Szuperkupa-döntőt, az NB I bajnokának és a Magyar Kupa győztesének az összecsapását, amely az új idény első hivatalos díjmérkőzése. A bajnok MTK Hungária és a kupagyőztes Ferencváros július 19-én, szombaton a Puskás Ferenc-stadionban mérkőzik meg egymással. A belépőjegyeket július 14-én hétfőn kezdi majd árusítani a két klub, a Puskás-stadionban csak a meccs napján lehet majd jegyhez jutni. A belépőjegyek 1500, 2000 és 3000 forintba kerülnek. A találkozó 20 óra 15 perckor kezdődik majd és a tervek szerint közvetíti a Magyar Televízió.