Vágólapra másolva!
Kifejezetten érett játékosokat igazolt a Sopron együttese, egyelőre mégis sok a bizonytalanság a keretet illetően. Legalábbis így vélekedik Bognár György, a Matáv-Sopron klubigazgatója. Újpesten viszont a megerősödő lilák jó hangulatban várják a nyitányt.

"Való igaz, az MTK-tól érkezett Lazic, Lambulic, Pető Zoltán trió, valamint a debreceni Hanák érkezésével erősödtünk, hiszen mind a négyen tapasztalt futballisták, ám még messze vagyunk attól, hogy véglegesítsük a keretet. Több labdarúgóval ugyanis szerződést szeretnék módosítani, méghozzá a fizetésük csökkentésével, ezekbe a tárgyalásokba azonban a tulajdonosoknak is be kell kapcsolódniuk. Egyelőre nem mindenkivel tudtunk megállapodni a módosított megállapodásról, mivel három-négy játékossal holtpontra jutottak az egyeztetéseink. Az elkövetkezendő napok legnagyobb feladata, hogy közös nevezőre jussunk a még bizonytalan futballistákkal" - mondta Bognár György klubigazgató.

Bognár szerint Pintér Attila vezetőedző bemutatkozása pozitív hangulati változást eredményezett. "Pillanatnyilag Attila is bizonytalanságban van, mivel nem tudja, kikkel vághat neki a bajnokságnak, ettől függetlenül óriási lelkesedéssel látott munkához."