Vágólapra másolva!
A Győri ETO egygólos hátránnyal várja a Racing Santander elleni visszavágót a labdarúgó Intertotó-kupában.

UEFA Intertotó-kupa, 2. forduló, 1. mérkőzés
Racing Santander (spanyol) - Győri ETO FC 1-0 (1-0)
Santander, 2500 néző
Racing: Borja - Bakhar, Coromina, Claude, Sietes - Lago, Juvenal, Edu Aguilar (Raúl, 77.), Txiki - Jonathan (Moran, 58.), Epité.
Győr: Sebők - Nyilas - Böjte, Jäkl, Kartelo, Geri - Herczeg (Kalina, 46.), Németh N., Varga Z., Nagy T. (Gjosevski, 67.) - Oross (Peric, 52.).
gól: Coromina (42.)

A spanyol bajnokságban 16. helyen végzett hazaiak támadtak többet az első félidőben, de a győriek is vezettek ellentámadásokat, így nagy részt kiegyenlített csatát láthattak a szurkolók. Sebők többször is jól avatkozott játékba, s a védők is megfelelően látták el feladatukat. Ennek ellenére nem sokkal a szünet előtt Lago bal oldali szögletét Coromina a kapu jobb oldalába fejelte (1-0).

A második játékrész elején, a 47. percben a Racing büntetőhöz jutott, Lago lövését a magyar csapat kapusa kiütötte. A santanderiek ezután is az előny növelésére törekedtek, de nem bírtak a jól záró ETO-val. Pedig az utolsó percekben Nyilas húzódás miatt nem játszhatott, így az addigra összes cserelehetőségét kihasználó együttes 10 emberrel fejezte be a találkozót.

A visszavágóra szombaton 19 órától kerül sor Győrött.