Vágólapra másolva!
Egy plusz egy éves szerződést kötött az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő VfB Admira Wacker Mödling együttese Mátyus Jánossal. A 34-szeres válogatott védő legutóbb a skót Hibernianban szerepelt.

A VfB Admira Wacker Mödling hivatalos honlapja és a Der Standard szerint újabb magyar szerződött az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalába. A legutóbbi bajnokság hetedik helyén végző együttes ugyanis szerződtette a Mátyus Jánost, a Kispest és a Ferencváros egykori játékosát.

A 29 éves, 34-szeres válogatott labdarúgó az utóbbi években a német Bundesligában (Energie Cottbus) és a skót Premiershipben (Hibernian) is megfordult, az Admirában fő feladata a bajnok Austria Wienhez távozó Fernando Ariel Troyansky pótlása lesz. Mátyus szerződése egy évre szól, de az osztrák klub egy éves opciós joggal is rendelkezik.

Az Admira Wacker kerete
kapusok: Markus Feuerfeil, Georg Heu, Wolfgang Knaller
mezőnyjátékosok: Mátyus János (magyar), Markus Katzer, Christian Banovits, Helmut Prenner, Dejan Markovic (spanyol), Christian Thonhofer, Patrik Wunderbaldinger, Tomasz Iwan (lengyel), Alexander Ziervogel, Tomislav Misura (szlovén), Adam Ledwon (lengyel/német), Kliton Bozgo (szlovén), Marek Swierczewski (lengyel), Harald Suchard, Thomas Zingler, Zoran Barisic, Pavel Sobczak (lengyel), Sebastian Olszar (lengyel/német), Michael Hatz.