Vágólapra másolva!
Marian Savu 2005. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Videoton együtteséhez. Megérkezett Székesfehérvárra a másik román játékos, Ion Voicu is, aki próbajátékon vesz részt Csank János csapatánál.

Aleksandar Jovic visszatért az Üllői útra, és továbbra is a Ferencvárossal készül. A szerb támadó iránt hazai és külföldi klubok is érdeklődnek. A légiós sorsa várhatóan a hét végéig eldől, s nem elképzelhetetlen, hogy végül marad a Fradiban.

Garami József az előző idény végén jelezte, hogy a jövőben nem számít Bogdane Andone játékára. A román támadó átadólistára került s most úgy tűnik, hogy megoldódhat a jövője, az MLSZ ugyanis jelezte: a ciprusi Apollon Limassol már ki is kérte a csatár játékjogát. Az FTC Rt. részéről Szeiler József úgy nyilatkozott, hogy Andone játékjogának kiadásához a Ferencváros csak akkor járul hozzá, ha a kérő klub a meghatározott vételárról szóló szerződést is aláírja.

A jelenleg Pécsett edző ferencvárosi Tököli Attila újra magára ölti egykori csapata, a Dunaferr mezét a szombati Pécs-Dunaújváros felkészülési meccsen.

A bajnok MTK a próbajátékon lévő, s a BKV Előre ellen gólt szerző Lengyel Rolandnak szerződést ajánlott. Minden valószínűség szerint az osztrák bajnokságot megjárt Szabó Ottó is a kék-fehéreknél folytatja.

A tavalyi bajnok Zalaegerszegben marad további két évig Babati Ferenc, Bardi Gábor és Radu Sabo, a Bükről érkező Varga Zoltán pedig három évig játszik az idén a kék-fehéren kívül narancssárgában is pályára lépő csapatnál. A vezetők elégedettek Miroslav Rada teljesítményével, a védőnek így jó esélye van rá, hogy Zalaegerszegre igazoljon.

A Debrecenben focizó grúz Kaha Sketiani iránt a frissen feljutott Pécs érdeklődik, míg a Loki fiatal tehetségét, Millinkhoffer Györgyöt a svéd második ligában szereplő IFK Malmö akarja megszerezni.

Az Újpestről Prágába távozó Tokody Tibor még nem írta alá kontraktusát a Slaviához, mert ugyan a támadó a csapattal együtt elutazott Németországba edzőtáborozni, ám a szerződés szövegét eleddig nem fordították le neki.

És egy érdekes hír a Békés megyei bajnokság I. osztályából: az elmúlt idényben nyolcadik helyen végzett Magyarbánhegyes szakmai munkáját a jövőben Pásztor József irányítja, aki legutóbb az NB I-es Békéscsabai Előre FC-nél dolgozott.