Vágólapra másolva!
Lengyel Roland személyében újabb fiatal játékos csatlakozott a holtszezon legszorgalmasabban igazoló csapatához, az MTK-hoz. A kevésbé rózsás helyzetben lévő Kispest-Honvéd vezetői meggondolták magukat, és szóbeli megállapodásuk ellenére elküldték a csapat edzőjét, Duró Józsefet. A kispesti kispadra a legutóbb a Dunaferrt irányító Gálhidi György ül le. 

A bajnok MTK Hungária csapatánál próbajátékon szereplő két labdarúgó közül Lengyel Roland négy évre írt alá a fővárosiakhoz, míg a szlovákiai Szabó Ottóval nem sikerült megállapodni, így ő valószínűleg külföldön folytatja a pályafutását. Lengyel az előző idényt a másodosztályú Monornál töltötte. A kék-fehérek nyáron alaposan megerősítették amúgy sem gyenge játékosállományukat, ugyanis megszerezték Pisont Istvánt, Halmai Gábort, Végh Zoltánt, Torghelle Sándort, Pusztai Kornélt, Zabos Attilát és Pandúr Pétert, s csupán Madar Csaba, Pető Zoltán, illetve Mico Smiljanic távozott az együttestől.

A Békéscsaba szintén sikeresen tesztelt, és megegyezett a Prágából érkező Kolin Romannal és David Simonnal. Az előző szezonban fontos gólokat szerző Keresztúri András játékára viszont nem tart igényt Supka Attila vezetőedző.

A Hajduk Kula játékosa, Markovic Bojan az újpestieket igyekszik meggyőzni képességeiről, a legutóbb Nyíregyházán szerepelt Rob Kornél pedig már meg is állapodott a Vasassal.

A Videoton Ibrahim Dossey személyében ghánai válogatott kapussal pótolja az MTK-hoz visszatért Végh Zoltánt, és már a román középpályás Ion Voicu is fehérvári játékosnak tekintehető. Szombaton a két újonc, valamint Pantic, Ristic és Dvéri nélkül lépett pályára Csank János csapata a szlovák Spartak Trnava otthonában, és bár Szalai és Földes góljával egyszer felállt as padlóról, végül 4-2-es vereséget szenvedett.

Megeshet, hogy a Kispestet elhagyó Marius Sasu a Haladás helyett külföldre szerződik, ez esetben a szombathelyi klub az Újpest csatárára, Horváth Ferencre vetné ki a hálóját.