Vágólapra másolva!
A veterán dán futballista és botrányhős, Stig Töfting a Bolton Wanderersből a kínai Tianjin Tidába igazolt. A lengyel válogatott támadója, Pawel Kryszalowicz az Eintracht Frankfurtból hazatért az Amica Wronkiba.

Az Espanyol szerződtette a Recreativo Huelva támadóját, Raúl Molinát. A Southampton megszerezte a harmadosztályú Oldham Athletic középhátvédjét, Fitz Hallt. A Wolverhampton Wanderers a CS Sedan kameruni középpályásával, Modeste Mbamival erősített.

A Tottenham Hotspur fiatal hátvédje, Anthony Gardner meghosszabbította szerződését a londoniaknál. A Chelsea állítólag közel áll ahhoz, hogy 14 millió fontért megszerezze a Manchester United argentin középpályását, Juan Sebastián Verónt.

Az AC Milan spanyol csatárát, Javi Morenót a Newcastle, a Bolton és a Middlesbrough is csábítja. A Real Madrid a hírek szerint elfogadta a Kaiserslautern ajánlatát az argentin középpályásért, Esteban Cambiassóért. Az AS Roma szeretné kölcsövenni a királyi gárda támadóját, Fernando Morientest.

A Bologna leigazolta az élvonalból kiesett Atalanta csatárát, Fausto Rossinit.A Piacenza veterán gólvágója, Dario Hübner a következő szezonban az újonc Anconában játszik majd. A VfB Stuttgart megszerezte a harmadosztályú St. Pauli védekező középpályását, Jens Rasiejewskit.

A Middlesbrough legújabb kiszemeltje a Real Madrid brazil középpályása, Flávio Conceicao. A Serie A újonca, a Siena az argentin Racing Club csatárát, Diego Militót szeretné leigazolni.