Vágólapra másolva!
Csehi Zoltán, aki az előző két esztendőben Nagyváradon futballozott, most újra a Debrecenben próbál szerencsét. A játékos kedden hároméves szerződést kötött a DVSC-vel.

Garami József elégedett volt Eguija Javrujan Balassagyarmat ellen nyújtott teljesítményével: a Fradi edzője szerint erőszakos és jó játékos az örmény csatár. Ennek ellenére még nincs konktétum az edzőmeccsen gólt is szerző támadó ügyében. Bizonyosan nem fog a Ferencvároshoz szerződni Sabin Ilie, a zöld-fehérek ugyanis sokallták a játékos által kért 35 millió forintos fizetést. A csatárt jelenleg Görögországban teszteli az Iraklisz együttese.

A debreceni Tőzsér Dániel iránt az Anderlecht és a Marseille után újabb nagycsapat jelentkezett be: a 18 esztendős tehetséget most a török Galatasaray kívánja leigazolni.

Az MTK két fiatal légiósát is kölcsön akarja adni, ugyanis a román Alin Dragan és a moldáv Valeriu Andronic a múlt szezonban kevés játéklehetőséghez jutott. A kék-fehérek megfelelő ajánlat esetén elengedik Ferenczi Istvánt és Némethy Lászlót.

Békéscsabán huszonkét tagú kerettel kívánnak nekivágni az új idénynek. A horvát elsőosztály tavalyi bronzérmesétől, a Varteks Varasdin csapatától érkezett a Viharsarokra a 31 éves Zankarlo Simunic, a kapussal már szerződést is kötött a klub. Szóban már mindenben megegyeztek a legutóbbi cseh bajnok Sparta Praha védőjével, Roman Kolinnal.

Az újpesti Horváth Ferenc görög ajánlatot kapott, Urbán Flórián ügyében pedig még mindig nem tudott egyezségre jutni a ZTE és a lila-fehér egyesület.