Vágólapra másolva!
Az AS Roma mestere, Fabio Capello mindenképpen szeretné megszerezni a Real Madrid támadóját, Fernando Morientest. Az RCD Mallorca első új szerzeménye a spanyol másodosztály gólkirálya, Jesús Perera, aki a CD Albacetétől érkezett, amely viszont rögtön leigazolta a Córdoba támadóját, Abas Mwuya Lawalt.

A Real Valladolid középpályása, Marcos négy évvel meghosszabbította szerződését. A Real Sociedad az Ajax Amsterdam finn védőjét, Petri Pasanent szemelte ki.

A Chelsea FC a hírek szerint világrekordnak számító összeget, 71,4 millió fontot ajánlott a Real Madridnak Raúlért, ám a királyi gárda nemet mondott. A Leeds United félmillió fontért megvenné a másodosztályú Crystal Palace szélsőjét, Julian Grayt.

Az AS Monaco argentin játékmestere, Marcelo Gallardo állítólag az Olympique Marseille-jel tárgyal. Az AC Parma japán középpályását, Nakata Hidetosit a Fulham FC és a Leeds United is vinné.

A Manchester United szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a Newcastle United vezetőivel Kieron Dyer leigazolása ügyében. A cseh védő, René Bolf próbajátékon szerepel a Bolton Wanderersnél, de az Aston Villa és a Charlton Athletic is érdeklődik iránta.

Az Atlético Madrid megszerezte a brazil Rodrigo Fabrit, aki már hat éve a Real Madrid játékosának számít, de a legutóbbi idényt kölcsönben a Grémiónál töltötte. A Liverpool FC állítólag élénk figyelemmel kíséri a Juventus FC és Mauro Germán Camoranesi közötti vitát.

Az Internazionale francia középpályása, Stéphane Dalmat saját bevallása szerint három angol klubbal is tárgyalásban áll. Az EA Guingamp felvette a kapcsolatot a CS Sedan szenegáli csatárával, Henri Camarával. A Chievo Verona új szerzeménye a Modena csatára, Giuseppe Sculli.