Vágólapra másolva!
A Bayern München kapusa, Oliver Kahn kijelentette, hogy pályafutását majd nevelőegyesületénél, a Karlsruher SC-nél szeretné befejezni. A Borussia Mönchengladbach brazil védője, Marcelo Pletsch új szerződést írt alá, amely 2007-ig érvényes.

A Lyon a hírek szerint ötmillió eurót ajánlott az Arsenalnak Sylvain Wiltordért. A Preston North End csatáráért, Ricardo Fullerért a Tottenham, az Everton és a Leeds United is bejelentkezett.

A francia Jérome Bonnissel próbajátékon szerepel a Fulhamnél. Az Atlético Madrid állítólag megegyezett a Lazióval az Emerson-Gaizka Mendieta cseréről, bár a focistákkal még nem fejeződtek be a tárgyalások.

A Real Betis állítólag a Chelsea holland csatárát, Jimmy Floyd Hasselbainket szemelte ki, de a sevillaiak az uruguayi Nacional védőjét, Daniel Alejandro Lembót máris megszerezték. A Brescia közel áll ahhoz, hogy leigazolja a kapus Matteo Guardalbent, aki legutóbb a Piacenzában védett.

A hírek szerint a Leeds United ausztrál támadója, Mark Viduka távozni akar klubjától. Az Espanyol visszautasította a Valencia ajánlatát Raúl Tamudóért. A Real Madrid első számú kiszemeltje a középhátvédi posztra a spanyol lapok szerint az Auxerre játékosa, Philippe Mexes.

A Barcelona cáfolta, hogy a Manchester United ajánlatot tett volna Carles Puyolért. A Bolton Wanderers érdeklődik a spanyol Villarreal bekkje, Unai iránt. A Manchester City izraeli középpályása, Eyal Berkowitz távozni szeretne klubjától.

A Blackburn Rovers olasz támadóját, Corrado Grabbit a Torpedo Moszkva szemelte ki. A Tottenham érdeklődik az Olympique Marseille csatára, Cyril Chapuis iránt, akit a Bastia is vinne. Az AS Monaco megszerezte az argentin védőt, Hugo Ibarrát az FC Portótól.

A Guingamp közel áll ahhoz, hogy leigazolja az argentin védőt, Fabrizio Fuentest a Vélez Sarsfieldtől. A Primera División újonca, az Albacete szerződtette az argentin csatárt, Gabriel Amatót.