Vágólapra másolva!
Az RCD Mallorca kétéves szerződést kötött a PSV Eindhoven támadójával, Arnold Brugginkkal, az argentin védőt, Juan Serrizuelát pedig egy évre kölcsönadta a francia FC Nantes-nak.

Rabóczki Balázs csapata, az FC Köbenhavn fél évre kölcsönvette az Arsenal dán utánpótlás-válogatott védőjét, Sebastian Svardot. A Manchester Unitednél biztosak benne, hogy meg fogják szerezni a brazil válogatott középpályást, Klébersont az Atlético Paranaensétől.

Az Atlético Madrid ismét bejelentkezett a skót Rangers fiatal spanyol középpályásáért, Mikael Artetáért. A spanyol élvonal újonca, a Murcia kapust keres, kiszemeltjei között ott van a Barca argentin portása, Roberto Bonano, illetve a legutóbb az Atlético Madridban védő Esteban is.

A Tottenham nem tett le arról, hogy megszerezze Rivaldót az AC Milantól. A Manchester City mestere, Kevin Keegan szívesen látná csapatában a Parma japán középpályását, Nakata Hidetosit, aki iránt a Lazio is érdeklődik.

A Juventus egy Alessandro Tacchinardi-Carles Puyol cserét szeretne végrehajtani a Barcelonával. A Blackburn Rovers bejelentkezett a skót Celtic angol középpályásáért, Alan Thompsonért. A Brescia közel áll ahhoz, hogy megszerezze Luigi di Biagiót az Internazionalétól.

Az AS Roma Marco Delvecchiót ajánlotta fel a Fulhamnak Louis Saháért cserébe. A Fulham egyébként a Birminghamhez távozó kapust, Maik Taylort a Middlesbrough portásával, Mark Crossley-vel szeretné pótolni.

A Manchester United állítólag bejelentkezett az Ajax tunéziai védőjéért, Hatem Trabelsziért. A Tottenham minden bizonnyal leigazolja a francia csatárt, Frédéric Kanouté-t a West Hamtól, cserébe pedig Matthew Etheringtont adja a Kalapácsosoknak.

A Juventus még mindig érdeklődik az Udinese chilei középpályása, David Pizarro iránt. A Charlton Athletic a görög Szotirisz Konsztandinidiszt vette célba, aki az AEK Athénban futballozik.