Vágólapra másolva!
A Wolverhampton Wanderers megszerezte a kameruni válogatott kapusát, Idriss Kamenit a francia Le Havre-tól. A Portsmouth állítólag közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Cruzeirótól az előző fél évben a Barcelonában szerepelt argentin védőt, Juan Pablo Sorínt.

A Chelsea Juan Sebastian Verón mellett a West Ham United középpályását, Joe Cole-t is meg akarja venni. A Strasbourg szenegáli védője, Habib Beye aláírt az Olympique Marseille-hez.

A skót Rangers leigazolta a veterán norvég védőt, Henning Berget, aki legutóbb a Blackburn Roversben szerepelt. Az Internazionale által elengedett Sérgio Conceicao mégsem a Sporting Lisboához, hanem egykori klubjához, a Lazióhoz írt alá.

A görög Olympiakosz felbontotta brazil középpályása, Zé Élias szerződését. A Manchester City mestere, Kevin Keegan immár sokadszor erősítette meg, hogy szívesen látná csapatában a Real Madrid angol focistáját, Steve McManamant.

Az 1. FC Köln a hírek szerint megegyezett a fiatal ausztrál csatárral, Josh Kennedyvel, aki a VfL Wolfsburg focistája, de legutóbb a Stuttgarter Kickersben játszott kölcsönben.

A Real Madrid átadólistára tett támadója, Fernando Morientes iránt az AS Roma mellett a Chelsea és a Valencia is érdeklődik. A Rangers spanyol középpályását, Mikael Artetát a Blackburn Rovers is figyeli.

Az Inter középpályása, Luigi di Biagio iránt a Tottenham is bejelentkezett, de a focista végül a Bresciát választotta. Az Inter állítólag tárgyalásban áll az Ajaxszal a brazil szélső, Maxwell ügyében.

A Barcelona konkretizálta ajánlatát a Dortmund brazil középpályásáért, Dedéért: a katalánok tízmillió eurót és Juan Román Riquelmét kínálja. A kínai Shanghai Zhongyuan játékosát, Shen Sit a Málaga, a Villarreal és a Racing Santander is kiszemelte.

A Santander a San Lorenzo kapusát, Sebastian Saját is szeretné leigazolni.