Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund leigazolta az Ajax Amsterdam norvég védőjét, André Bergdölmót. A Monaco fiatal hátvédje, Sébastian Squilacci 2007-ig meghosszabbította szerződését. A Charlton Athletic közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Tottenham ukrán támadóját, Szerhij Rebrovot.

A Fulham középpályása, Sean Davis átigazolási kérelmet nyújtott be - a focistát az Everton és a Middlesbrough is vinné.

A West Ham United állítólag visszautasította a Manchester United hétmillió fontos ajánlatát a csatár Jermain Defoe-ért. A Bolton Wanderersnél a hét végén döntik el, hogy szerződést ajánlanak-e a próbajátékon lévő francia focistának, Ibrahim Bának.

Az Inter a hírek szerint közel áll a megállapodáshoz a Valenciával Kily González ügyében. Az FC Sevilla leigazolta a Real Oviedo kapusát, Estebant, aki a legutóbbi szezonban kölcsönben az Atlético Madridban játszott.

A Kaiserslautern Hani Ramzi sérülése miatt középhátvédet akar igazolni, a kiszemeltek között van a norvég Trond Andersen (Wimbledon FC), az amerikai Corey Gibbs (FC St. Pauli) és Matthias Örüm (Wacker Burghausen).

A Borussia Mönchengladbach brazil védője, Marcelo Pletsch 2007-ig meghosszabbította szerződését. A Wolverhampton Wandererst a Newcastle görög védőjével, Nikosz Dabizasszal, illetve a svéd Djurgarden középpályásával, Kim Källströmmel hozták kapcsolatba.

A Paris Saint-Germain csatárát, Laurent Leroy-t a Celta Vigo szemelte ki. A Fulham megszerezte az Arsenal fiatal német védőjét, Moritz Volzot. A Newcastle United veterán középpályása, Gary Speed egy évvel meghosszabbította szerződését.

A Liverpool kölcsönadta fiatal csatárát, Neil Mellort a másodosztályú West Ham Unitednek.