Vágólapra másolva!
A szépreményű brazil középpályás, Kaká kijelentette: minden vágya, hogy az AC Milanhoz igazoljon, és egy csapatban szerepeljen példaképeivel, Cafúval és Rivaldóval. A megállapodás hamarosan létre is jöhet, hiszen a BL-győztes már hónapokkal ezelőtt szemet vetett a játékosra.

A Gazzetta dello Sport szerint a milánóiak szóban már megegyeztek Kaká jelenlegi klubjával, a brazil San Paolóval. Eszerint a 21 éves cselgép kilenc millió euróért csatlakozna Sevcsenkóékhoz.

"Egyelőre arra várok, hogy a San Paolo és a Milan képviselői egymás kezébe csapjanak, és nagyon bízom benne, hogy ez néhány napon belül meg is történik" - mondta Kaká, aki úgy véli, karrierje szempontjából a lehető legjobb lépés lehetne, ha sikerülne Milánóba szerződnie. Ezen kívül az ifjú tehetségnek feltehetően a beilleszkedéssel sem lennének gondjai, hiszen öt honfitársa, a szintén nyáron érkezett Cafú, illetve Rivaldo, Roque Junior, Serginho és Dida is atyáskodhat fölötte.

"Óriási megtiszteltetés volna ennyi világbajnokkal együtt futballozni. Beleborzongok a gondolatba, hogy hétről hétre ugyanazt a mezt húzhatnám magamra, mint példaképeim, Rivaldo és Cafú" - rótta le a kötelező tiszteletkört Kaká.