Vágólapra másolva!
Videó - nagyban
Mozgókép alap- hanggal. Nézze meg, kommen- táljon most Ön!
Megnézem! - 1. rész (3:52 - 15,5 MB)
Megnézem! - 2. rész (2:55 - 11,6 MB)

Reménykedtünk, emlékeztünk Bélára, a Koplárovicsra. Arra, hogy tavaly a ZTE miképp sújtott le a nagy Manchesterre Beckhamestül, mindenestül a dugig telt Puskás Ferenc-stadionban.

A visszavágón aztán jókorát józanodtunk újfent, lett viszont nekünk dalunk a hősről, remek, meg jó volt hát látni, sikerülhet, csodák márpedig vannak. Bízni, álmodozni.

Segítség a lejátszáshoz/techbazis/szoftver/20030129ingyenes.htmlKezdőknek: film, zene, közvetítések/kezdoknek/szelessav/film.htmlA letöltés gyorsabb Axelero széles sávon/internet_ajanlat/index.html

Szóval megint tét a BL-főtábla, húsosfazék, sztárgárdák Magyarországon, mindehhez meg "csak" egy Celtic, egy Porto-verte döntős az UEFA-kupából, néhány nagy névvel. De hiszen az Egervári-csapat sem áll rossz erőkből, sőt. Ám baljós árnyak, sebaj. Pest Krisztiánnak pusztán túl jó napja volt a hétvégi AÁL-derbin.

Videó - kicsiben
Forrás: EPA
Mozgókép alap- hanggal. Nézze meg, kommen- táljon most Ön!
Megnézem! (6:47, 7 MB)


De voltak gólok, helyzetek, mókás zuhany vagy lábmosás, üdítő kis finom fürdő nagy hirtelen. Nézze meg mindenki a videót, elemezzünk, csóváljuk a fejünket, hümmögjünk elismerően.

És tessék bepillantani a Fórumba, az MTK-topikba, megmondani a véleményt. Vagy megírni nekünk, és akkor mi majd kerítünk belőle egy feltétlen tanulságos összefoglalót, köszönjük.