Vágólapra másolva!
A Chelsea legújabb szerzeménye az orosz Alekszej Szmertyin lehet, aki legutóbb a Girondins Bordeaux-ban futballozott - ám elképzelhető, hogy a londoniak rögtön kölcsön is adják a Portsmouthnak. Az Internazionale vezetősége időközben kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén nem gördítenek akadályt Hernán Crespo távozása elé - mint ismeretes, a csatárt a Chelsea csábítja.

A Fulham közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Sunderland amerikai középpályását, Claudio Reynát. A Southampton viszont valószínűleg lecsúszott a német kapusról, Georg Kochról, aki iránt a Murcia is érdeklődik.

A híresztelésekkel ellentétben Paul Gascoigne nem írt alá szerződést az arab Al-Dzsazirához. A Leeds United védője, Danny Mills a Birmingham Cityhez igazolhat, miután konfliktusba keveredett edzőjével, Peter Reiddel.

Az FC Sevilla mexikói középpályását, Gerardo Torradót a Deportivo mellett több angol egyesület is szeretné megszerezni. Az AS Roma a csatárposztra az argentin Vélez Sarsfield csatárát, Roberto Nannit akarja leigazolni.

A Kaiserslautern a portugál Sporting Braga brazil védőjét, Emersont szemelte ki. A Villarreal felbontotta argentin csatára, Martín Palermo szerződését, a támadó így ingyen igazolhatóvá vált.

A Barcelona argentin középpályása, Juan Román Riquelme kölcsönben a Mallorcába kerülhet. Az Espanyol vezetősége a Marseille kameruni középpályásának, Salomon Olembének a kölcsönvételén munkálkodik.

A Wolfsburg dán védője, Thomas Rytter 2007-ig meghosszabbította szerződését. A Paris Saint-Germain tunéziai középpályása, Szelim Ben Asur kölcsönbe a Lenshoz kerülhet.

A Real Madrid által is megkörnyékezett brazil védő, Luisao végül a Benficához írt alá. A Lazio eladta argentin középpályását, Lucas Castrománt a Vélez Sarsfieldnek. A Chelsea kölcsönadta fiatal csatárát, Carlton Cole-t a Charlton Athleticnek.