Vágólapra másolva!
A Fulham középpályása, Sean Davis megegyezett az Evertonnal, és ha a hétfői orvosi vizsgálaton nem lesz gond, akkor a liverpooliakhoz igazol. A Schalke 04 megkezdte a tárgyalásokat a Real Madriddal a csatár Fernando Morientes szerződtetése érdekében.

Az előző szezonban a Racing Santanderben szerepelt támadó, Diego Alonso ezúttal a Málagához került kölcsönbe a Valenciától. Az Albacete szeretné kölcsönkapni a román Catalin Munteanut az Atlético Madridtól, aki az előző szezont is az Albaceténél töltötte hasonló módon. A Santos a Tottenham második ajánlatát is visszautasította a fiatal Diegóért.

A Chelsea holland szélsőjét, Boudewijn Zendent a Charlton Athletic és a Middlesbrough is szeretné megszerezni. A Boro egyébként a Leeds védőjét, Danny Millst, illetve a Real Madrid focistáját, Pedro Munitist is hamarosan leigazolhatja.

Az Atlético Madrid brazil középpályását, Emersont az angol bajnokság újonca, a Wolverhampton Wanderers csábítja. A Brescia közel áll ahhoz, hogy leigazolja az argentin San Lorenzo kapusát, Sebastian Saját.

A Portsmouth a Perugiával tárgyal a középpályás Fabio Grosso átigazolásáról. A Newcastle csatára, Lomana Tresor Lua-Lua elégedetlen helyzetével a Szarkáknál, és távozni szeretne a klubtól. A szenegáli Ferdinand Coly, aki legutóbb a Birmingham Cityben játszott, próbajátékra érkezett a Perugiához.

Az AC Parma leigazolta a Bologna védőjét, Marcello Castellanit. A brazil Sao Paulo nemet mondott a Real Betis ajánlatára, amit a spanyolok a csatár Luis Fabianóért tettek. A Sporting Lisboa bejelentkezett a Corinthians csatáráért, Liedsonért.

Az Everton viszont a Sporting Lisboa kapusát, Nelsont csábítja. A Shimizu S-Pulse brazil származású, ám japán válogatott focistája, Alex nemet mondott a Leedsnek.

A Leverkusen továbbra is érdeklődik a svéd Landskrona fiatal focistája, Alexander Farnerud iránt. A Paris Saint-Germain állítólag az Arsenal holland középpályását, Giovanni van Bronckhorstot szemelte ki.

Az Ajaccio viszont a párizsiak csatárát, Laurent Leroy-t akarja leigazolni. A Manchester Unitd kölcsönadta spanyol kapusát, Ricardót a Racing Santandernek, a Manchester City pedig a Kaiserslauternnek passzolta le a kameruni Lucien Mettomót.