Vágólapra másolva!
A Girondins Bordeaux orosz középpályása, Alekszej Szmertyin végül a Chelsea-ben kötött ki, Abramovics körülbelül 3,5 millió fontot fizetett honfitársáért. A Wolverhampton Wanderers szerződtette az Atlético Madrid brazil középpályását, Emersont, és próbajátékra hívta a Brescia cseh portását, Pavel Srníceket.

A Liverpool cáfolta, hogy bejelentkezett volna a Rangers válogatott középpályásáért, Barry Fergusonért, akit több angol klub is csábít, a Chelsea középpályása, Emmanuel Petit pedig azt tagadta, hogy a Tottenhambe tartana.

A Spurs védőjét, Stephen Carrt viszont a Manchester City akarja megszerezni. A Lazio középpályását, Cristiano Manfredinit a Serie B-be frissen feljutott Fiorentina kaphatja meg kölcsönbe.

Az Empoli visszautasította a Parma ajánlatát válogatott csatáráért, Antonio di Nataléért, a parmai klub így az Auxerre támadóját, Olivier Kapót szeretné megszerezni. A Dinamo Kijev horvát focistáját, Jerko Lekót állítólag a Manchester United, a Milan és a Tottenham megfigyelői is szemmel tartják.

Kily González hosszas huzavona után négyéves szerződést kötött az Internazionaléval. A Bayer Leverkusen csatárt szeretne igazolni, a kiszemeltek között van a Bordeaux támadója, Jean-Claude Darcheville, valamint az Udinesében szereplő Carsten Jancker.

A Bochum hamarosan leigazolhatja a szerb középpályását, Miroslav Stevicet, aki legutóbb a török Fenerbahcéban játszott, de korábban megfordult a Borussia Dortmundban is. A PSG felvette a kapcsolatot a Chelsea holland szélsőjével, Boudwijn Zendennel. A Parma kölcsönadta védőjét, Emiliano Morattit a Bolognának.