Vágólapra másolva!
A Portsmouth szeretné megszerezni a Charlton Athletic válogatott védőjét, Paul Koncheskyt. A Chelsea kölcsönadta finn csatárát, Mikael Forssellt a Birmingham Citynek, de még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze Claude Makelelét a Real Madridtól.

A Leeds United ausztrál középpályása, Paul Okon távozni szeretne a klubtól. A Tottenham kiszemeltje az Internazionale spanyol középpályása, Javier Farinós, aki az előző szezonban kölcsönben a Villarrealban futballozott.

A Deportivo megszerezte a Real Madrid szélsőjét, Pedro Munitist. A spanyol lapok szerint szinte teljesen biztos, hogy a Real Madrid leigazolja a Valencia argentin középhátvédjét, Roberto Ayalát.

A Paris Saint-Germain megszerezte a Lyon jobbhátvédjét, Jérome Brechet-t. A Fulham másfélmillió eurót ajánlott az AS Monacónak horvát csatáráért, Dado Prsóért. A német másodosztályú Energie Cottbus leigazolta a Kaiserslautern volt kapusát, Georg Kochot.

A Deportivo portása, Juanmi a spanyol élvonal újoncához, a Murciához szerződhet. A Manchester City elhappolta a Fulham elöl a Sunderland amerikai középpályását, Claudio Reynát.